Ajshtajni. Mind Map
 
 
 
 

Ajshtajni. - Mind Map

2 years ago by: Ermelinda Beqiraj
 
 
Lindi ne Ulm Gjermani ne 14 Mars ne 1879.
 • Ajshtajni.
  • Lindi ne Ulm ne 14 Mars ne 1879.
  • Fitoi cmimin Nobel.
  • Pinte duhan dinte anglish.
  • Kapaciteti ishte 160.
  • Gjeometria dhe filozofia deget e preferuara.
  • Zbuloi teorine e Relativitetit.
   • Pelqente natyren dhe muziken.
  • Vdiq ne 18 Prill 1955
  • Ngeli ne provimin e hyrjes per ne shkolle.
   • Ngeli negjeografi,histori dhe lendet e huaja.
   • Ishte shkenctari me i madh i kohes.
Report abuse
More Maps by This User