Bleri Goli Mind Map
 
 
 
 

Bleri Goli - Mind Map

3 months ago by: Bleri Goli
 
 
 • Njeriu avancon teknologjineapo teknologjia avancon njeriun
  • Teknologjia
   • Teknologjia eshte nje koncept i gjere qe merret me aplikimin e njohurive per veglat dhe profesionet ne funksionte kontrollimit dhe pershtatjes se rrethanave ne ambientin jetesor ne perputhje me nevojat e tij
  • Lidhja e njeriut me teknologjine
   • Zhvillimi i hovshem i teknologjise dhe avancimi i saje ka bere qe njeriu ti afrohet dhe te jete me prane saj
  • TEknologjia eshte kthyer tashme ne domosdoshmeri per pjesen dominuese te shoqerise kryesisht per pjesen aktive te saje. Sistemi arsimore ai shendetsore komunikacioni trasporti cdo hallke e ekonomise jane sot te varura thuajse plotesisht nga instrumente te teknologjise cka padyshim ka sjelle benefitene cdo sektor ku eshte aplikuar
  • Demet e teknologjise
   • Perdorimi i madh i kompjuterit nuk ka dal te jete gjithmone fatlume per njeriun
   • Rendesia e teknologjise te njeriu
Report abuse
More Maps by This User