BOJKEN TURTULLI XF - Mind Map

BOJKEN TURTULLI XF Mind Map
 
 
 
 

BOJKEN TURTULLI XF - Mind Map

1 years ago by: BojkenTurtulli
 
 
 • TIK
  • 1.1:TEKNOLOGJIA E INFORMACIONIT NE SHERBIM TE NJERIUT
  • 1.2: RENDESIA E RUAJTJES SE INFORMACIONIT
  • 1.3:TERMINOLOGJIA DHE FUNKSIONIMI I KOMPJUTERIT
  • 1.4: PAJISJET HYRESE ,DALESE DHE ATO TE RUAJTJES SE INFORMACIONIT
  • 1.5: RAUJTJA E TE DHENAVE .(BACKUP)
  • 1.10:ZGJIDHJA E PROBLEMEVE NE KOMPJUTER
  • 1.9 KANALET E TRANSMETIMIT
  • 1.8:TOPOLOGJIA E RRJETVE
  • 1.7:LLOJET E RRJETVE
  • 1.6:RRJETI KOMPJUTERIK
Report abuse
More Maps by This User