Bota e Kompjuterit - Mind Map

Bota e Kompjuterit Mind Map
 
 
 
 

Bota e Kompjuterit - Mind Map

2 years ago by: Edlir Spaho
 
 
 • Tematika - 1: Bota e Kompjuterit
  • 1.1 Teknologjia e Informacionit ne sherbim te njeriut
   • Perdorimet e TIK-ut
   • Parimet Ergonimike
  • 1.2 Rendesia e Ruejtjes se Informacionit
   • Kodifikimi i Informacionit
   • Perpunimi i Informacionit
  • 1.3 Terminologjia dhe funksionimi i Kompjuterit
   • Funksionet e Kompjuterit
   • Procesori
   • Memoria
  • 1.4 Paisjet Hyrese, Dalese dhe ato te Ruajtjes se Informacionit
   • Llojet e Memories
   • Paisjet Periferike
Report abuse
More Maps by This User