BOTA E KOMPJUTERIT - Mind Map

BOTA E KOMPJUTERIT Mind Map
 
 
 
 

BOTA E KOMPJUTERIT - Mind Map

1 years ago by: irabraho2004
 
 
 • BOTA E KOMPJUTERIT
  • TEKNOLOGJIA E INFORMACIONIT NE SHERBIM TE NJERIUT
   • Idea
  • RENDESIA E RUAJTJES SE INFORMACIONIT
   • KODIFIKIMI I INFORMACIONIT
   • PERPUNIMI I INFORMACIONIT
   • SIGURIA E INFORMACIONIT
  • TERMINOLOGJIA DHE FUNKSIONIMI I KOMPJUTERIT
  • PAJISJET HYRESE, DALESE DHE ATO TE RUAJTJES SE INFORMACIONIT
   • LLOJET E MEMORIES
   • PAJISJET PERIFERIKE
  • RUAJTJA E TE DHENAVE (Backup)
  • ZGJIDHJA E PROBLEMEVE NE KOMPJUTER
  • KANALET E TRANSMETIMIT
   • KANALET E TRANSMETIMIT KABLLOR
   • KANALET E TRANSMETIMIT JOKABLLOR
  • TOPOLOGJIA E RRJETEVE
  • LLOJET E RRJETEVE
   • KLASIFIKIMI I RRJETEVE SIPAS MADHESISE SE ZONES SE MBULIMIT
   • LLOJET E RRJETEVE SIPAS ARKITEKTURES
  • RRJETI KOMPJUTERIK
   • Idea
Report abuse
More Maps by This User