detyra e informatikes - Mind Map

detyra e informatikes Mind Map
 
 
 
 

detyra e informatikes - Mind Map

1 years ago by: Leandra
 
 
 • KONCEPTET NE TIK
  • ANTIVIRUS
   • PROGRAM MBROJTES NGA VIRUSET
  • APLIKACIONET JAVA
   • PROGRRAME TE VECUARA QE PERDOREN NE KOMPJUTERIN E PERDORUESIT
  • BACKUP
   • RUAJTJA E KOPJES ELEKTRONIKE TE INFORMACIONIT
  • TOPOLOGJI
   • TOPOLOGJIA TREGON FORMEN DHE STRUKTUREN FIZIKE TE RRJETIT
  • LAN
   • (LOCAL AREA NETWORK)- RRJETI LOKAL
  • CLIENT
   • KOMPJUTERI QE ESHTE I LIDHUR ME SERVERIN NE NJE RRJET
Report abuse
More Maps by This User