Festat Zyrtare 2020 1 - Mind Map

Festat Zyrtare 2020 1 Mind Map
 
 
 
 

Festat Zyrtare 2020 1 - Mind Map

3 months ago by: Entoni Veizaj
 
 
 • Festat Zyrtare 2020
  • 1 Janar
   • Festat e Vitit të Ri
  • 14 Mars
   • Dita e Verës
  • 22 Mars
   • Dita e Nevruzit
  • 12 Prill
   • E diela e Pashkëve Katolike
  • 19 Prill
   • E diela e Pashkëve Ortodokse
  • 1 Maj
   • Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve
  • 24 Maj
   • Dita e Bajramit
  • 28 Nëntor
   • Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
  • 29 Nëntor
   • Dita e Çlirimit
  • 08 Dhjetor
   • Dita Kombëtare e Rinisë
  • 25 Dhjetor
   • Krishtlindje
Report abuse
More Maps by This User