Gjuhet e Programimit - Mind Map

Gjuhet e Programimit Mind Map
 
 
 
 

Gjuhet e Programimit - Mind Map

3 months ago by: Ledi ledi
 
 
 • Gjuhet e Programimit
  • Gjuha C++
   • Perdoret ne projekte te medha
   • Lejon qe kodi te riperdoret shume here
  • Gjuha C
   • Gjuhe bazike dhe shume popullore.
   • Perdoret pjeserisht ne programimin e lojerave
  • Gjuha Python
   • Gjuhe programimi e nivelit te larte.
   • Perdoret shpesh per software development
  • Gjuha Java
   • Gjuha Java është një gjuhë me shumë platforma që është veçanërisht e dobishme në krijimin e rrjeteve
   • I ngjan gjuhes C++
Report abuse
More Maps by This User