greqia tik Mind Map
 
 
 
 

greqia tik - Mind Map

3 months ago by: serena zhuleku
 
 
 • FAKTE PER GREQINE E LASHTE
  • NJEREZIT
   • Grupe te ndryshme
   • Popullimi
   • Industria dhe profesionet
   • Llojet e besimeve
   • Llojet e gjuheve te folura
  • TOKA
   • Tropografia
   • Kafshet dhe bimet kryesore
   • Vendet kryesore me rendesi
  • HISTORIA DHE ARRITJE
   • Kur dhe kush e gjeti kete vend?
   • Lufterat e medha
   • Arritjet e medha
  • QEVERIA
   • Kryeqyteti
   • Forma e qeverisjes
   • Liderat Kryesorë
   • Flamuri
Report abuse
More Maps by This User