HTML (Hyper Text Markup Language) - Mind Map

HTML         (Hyper Text Markup Language) Mind Map
 
 
 
 

HTML (Hyper Text Markup Language) - Mind Map

2 years ago by: Berti
 
 
 • HTML (Hyper Text Markup Language)
  • Veçori kryesore përdorimi I tag-eve për të modifikuar faqjen
   • Bëhet nëpërmjet kllapave këndore dhe tag-ut përkatës
  • Një nga gjuhët kompjuterike më të përdorura për krijimin e websiteve
  • Përdoret për krijim faqesh web-I me shkrime, tabela, imazhe, linke etj
Report abuse
More Maps by This User