INFORMATIKA KAPITULLI 1 - Mind Map

INFORMATIKA KAPITULLI 1 Mind Map
 
 
 
 

INFORMATIKA KAPITULLI 1 - Mind Map

1 years ago by: irida
 
 
 • INFORMATIKA KAPITULLI 1
  • 1,6 Rrjeti kompjuterik
   • Rrjeti kompjuterik
    • Perparesite dhe mangesite e mjetit kompjuterik
   • Elementet baze te nje rrjeti kompjuterik
  • 1,7 Llojet e rrjeteve
   • Klasifikimi i mjeteve sipas madhesise se zones se mbulimit
    • Idea
   • Klasifikimi i mjeteve sipas arkitektures
  • 1,8 Topologjia e rrjeteve
   • Llojet e topologjive dhe perdorimet e tyre
    • Idea
  • 1,9 Kanalet e transmetimit
   • Kanalet e transmetimit kabllor
    • Idea
   • Kanalaet e transmetimit jokabllor
  • 1.10 Zgjidhja e problemeve ne kompjuter
   • Teknikat e zgjedhjes se problemeve gjate punes ne kompjuter
    • Idea
  • 1.5 Ruajtja e te dhenave [Back up]
   • Njohja me BACK UP-in
    • Idea
   • Ruajtja e programeve
  • 1,4 Pajisjet hyerse,dalese dhe ato te ruajtjes se informacionit
   • Llojet e memories
    • Idea
   • Pajisjet periferike
  • 1,3 Termologjia dhe funksioni i kompjuterit
   • Funksonet e kompjuterit
    • Memoria
   • Procesori
  • 1,2 Rendesia e ruajtjes se informacionit
   • Kodifikimi i informacionit
    • Siguria e informacionit
   • Perpunimi i informacionit
  • 1,1 Teknologjia e informacionit ne sherbim te njeriut
   • Perdorimet e TIK
    • Idea
   • Parimet ergonomike
   • 1,1 Teknologjia e informacionit ne sherbim te njeriut
    • Perdorimet e TIK
     • Idea
    • Parimet ergonomike
Report abuse
More Maps by This User