informatika Mind Map
 
 
 
 

informatika - Mind Map

1 years ago by: Kers
 
 
informatika
 • informatika
  • fushe e teknologjise
  • zhvillohet 2 here ne jave
   • Idea
  • na ndihmon ne jeten e perditshme rreth teknologjise
   • compjuterat
    • kryejme detyra dhe projekte te ndryshme
     • Idea
    • marrim infote ndryshme
     • Idea
     • Idea
     • Idea
  • vitet e fundit ka mare nje zhvillim te madhe
   • jane krijuar telefonat me te fundit te cilet kane nje perdorim te gjere ne jeten tone.
    • llojet e telefonave te fundit
     • iphone 11 pro max
      • Idea
       • Idea
       • Idea
Report abuse
More Maps by This User