Kompjuter Mind Map
 
 
 
 

Kompjuter - Mind Map

1 years ago by: Klargi
 
 
 • Kompjuteri
  • Ekrani
   • Ti paraqes perdoruesit ne kompjuter te dhenat e perpunuara nga procesori dhe te pergatitura nga kartela grafike
  • Tastiera
   • Sherben per futjen e te dhenave ne kompjuter
  • Mausi
   • Sherben qe te pozicionohemi ne ndonje objekt te treguar ne monitor
  • Procesori
   • Interpreton dhe shperndan ne vendin e duhur udhezimet qe i jepen kompjuterit
  • Memoria
   • Ruan programet dhe te dhenat
  • Printeri
   • Shtyp nje kopie te dokumentave te depozituara ne forme elektronike
  • Kamera
   • Ben video regjistrimin e lidhur me nje kompjuter
  • Hardisku
   • Ruan te dhenat e programeve qe perdor kompjuter
  • Mikrofoni
   • Kthen zerin ne sinjale elektrike
  • Altoparlanti
   • Shnderron frekuenzat elektrike ne ze te degjueshem
Report abuse
More Maps by This User