Kompjuteri dhe pjeset e tij perberese - Mind Map

Kompjuteri dhe pjeset e tij perberese Mind Map
 
 
 
 

Kompjuteri dhe pjeset e tij perberese - Mind Map

3 months ago by: Aurora Rrapushi
 
 
 • Kompjuteri
  • Ekrani
   • CRT(Cathode Ray Tube)
   • Ekrane te rrafsheta
  • Tastiera
   • Mausi
  • Printer
   • Aiwa
   • Drudus
   • Plex
  • Skaner
   • Kasa
    • Kamera
  • Ushqyesi
  • Motherboard
  • Procesori
   • CPU(Central processing Unit
  • Memoria
   • Ram
   • Rom
  • Karta grafike
  • Modemi
   • Karta e rrjetit
  • Karte rrjeti
  • NIC(Network Interface Card
  • Power Supply
  • Kamera
  • Mikrofon
  • Hard disk
  • Njesia Floppy
  • Truri
   • Altoparlant/Kufje
  • Kasa
  • Karta baze
  • Altoparlantet/Kufjet
Report abuse
More Maps by This User