KOMPJUTERI Mind Map
 
 
 
 

KOMPJUTERI - Mind Map

4 months ago by: Melisa Melisa
 
 
HARTA E KONCEPTEVE
 • KOMPJUTERI
  • PAISJE ELEKTRONIKE
  • RUAN DHE PERPUNON TE DHENAT
  • MEKANIZEM I AUTOMATIZUAR
  • JANE TE MADHESIVE TE NDRYSHME
  • SUPERKOMPJUTERAT
   • PERDOREN NGA NASA
  • KOMPJUTERAT PERSONALE
   • KOMPJUTERAT QE NA RRETHOJNE
  • KOMPJUTERAT E DORES
   • MADHESI SHUME TE VOGLA
  • KOMPJUTERI I PARE
   • U ZBULUA NGA MIKENET
  • PJESET E KOMPJUTERIT
   • HARD DISKU
    • LEXON DISKETA
  • FLOPPY DRIVE
   • SHERBEN PER TE LEXUAR E SHKRUAR
  • CV[DVD ROM
   • ALTROPOLANT I VOGEL QE SHERBEN PER ZERIN
  • PLLAKA MEME
   • KARTA KRYESORE E KOMPJUTERIT
    • KARTA GRAFIKE
     • KARTA E ZERIT
  • BUTONI I NDEZJES /FIKJES
   • NDEZ DHE FIK KOMPJUTERIN
  • SKANERI
   • SKANON DOKUMENTA
  • ALTROPOLANTI KUFJET
   • PAISJE OUTPUT
  • MIKROFONI
   • PAISJE INPUT
  • WEB CAMERA
   • PAISJE INPUT
  • MONITORI
   • SHFAQ IMAZHET E PAMJET
  • TASTIERA
   • PERDORET PER TE SHKRUAR
  • MAUSI
   • PAISJE PERIFERIKE
  • KOMPJUTERI
   • PERDORIM POZITIV
    • SJELL ZHVILLIME/NJOHURI TE REJA
    • PERDORET GJERESISHT
   • PERDORIM NEGATIV
    • DEMTON SHENDETIN
     • PERDORIMI I SYZEVE
     • DHIMBJE KOKE
     • DHIMBJE SHPINE
    • SJELL DEMBELIZEM
    • KRIJON DEMTIME PSIKOLOGJIKE
    • SJELL OBEZITET
Report abuse
More Maps by This User