Letersia greke abx4 - Mind Map

Letersia greke abx4 Mind Map
 
 
 
 

Letersia greke abx4 - Mind Map

1 years ago by: spahiuenxhi
 
 
 • Letersia greke
  • Periudha arkaike
   • XII-VII p.e.s
   • Iliada,Odiseja,Punet dhe ditet
  • Periudha klasike
   • VII-IV p.e.s
   • Poezia lirike,dramatike,historike
  • Periudha helenistike
   • IV p.e.s-I
   • Biblioteka me e madhe
  • Periudha romake
   • I-V
   • Mitologjia e pasur helene
Report abuse
More Maps by This User