Limfa dhe sistemi limfatik - Mind Map

Limfa dhe sistemi limfatik Mind Map
 
 
 
 

Limfa dhe sistemi limfatik - Mind Map

1 years ago by: Marsja
 
 
  • Limfa dhe sistemi limfatik
    • Leng i bardhe me origjine nga plazma e gjakut e cila formohet gjate migrimit te gjakut ne kapilare drejt indeve dhe organeve
    • Ne inde (si ne kapilare) ka ene te tjera te tjera te quajtura kapilare limfatik
    • Duke kaluar nga indet ne venen subklavia, limfa rrjedh nepermjet disa nyjave limfatike
Report abuse
More Maps by This User