Mind mapping1 Mind Map
 
 
 
 

Mind mapping1 - Mind Map

1 years ago by: Ardi
 
 
 • Mind mapping
  • Software
   • Mindomo Online
   • MindView
   • MindMeister
  • Perdorimi
   • Krijimi i diagrameve vizuale
   • Krijimi i hartave konceptuale
   • Planifikimin e projektve
   • Mbledhjen dhe organizimin e informacionit
  • Krijimi i nje diagrami te ri
   • Kliko ne Panel File
    • 1.Kliko Panel File
    • 2.Zgjidh Create a new map
   • Zgjidh Create a New map
  • Komandat ne Mind View
   • 1.Home
    • Shtimi i degeve ose nendegeve
   • 2.Insert
    • Futja e elementeve ne mind-mapp
   • 3.View
    • Shikimi dhe shtimi i fotografive
   • 4.Export
    • Eksportimi i diagrameve ne format PDF dhe Word
   • 5.Design
    • Zgjedhja e formatit te mapp-it
   • 6.Format
    • Modifikimi dhe lloji i shkrimit
Report abuse
More Maps by This User