My MindMap Mind Map
 
 
 
 

My MindMap - Mind Map

3 years ago by: kristina
 
 
 • BOTA E KOMPJUTERIT
  • TOPOLOGJIA E RRJETAVEKOMPJUTERIKE
  • RRJETAT KOMPJUTERIKE
  • PAJISJET HYRESE DHE DALESE TE KOMPJUTERIT
   • Idea
  • PERDORIMET E KOMPJUTERIT
   • Idea
  • FUNKSIONET E KOMPJUTERIT
   • Idea
Report abuse
More Maps by This User