My MindMap Mind Map
 
 
 
 

My MindMap - Mind Map

2 years ago by: Laura
 
 
 • TIK pergjate te 10
  • JAVA
   • OOPS
   • BLUE J
   • Programet
    • Aplikacionet
     • NASA world wind
     • ULTRA MIXER
     • JPC
    • Apletet
  • Programimi dhe algoritmika
   • gjuha C
   • Command prompt
    • Praktika ime
   • Algoritmika
  • Programimi ne WEB
   • Gjuha HTML
   • Gjuha CSS
    • Praktika ime
   • JAVA script
   • PhP
  • Perpunimi digjital i te dhenave
   • MINDMAPPING
    • mindomo
    • mindview
    • mindmeister
   • ADOBE FLASH
    • Programi Adobe
    • Elementet e Adobes
    • Animacion
     • Idea
    • Praktika ime
  • Punoi:Arual L.
  • Bota e kompjuterit
   • Perdorimet
   • Funksioni i kompjuterit
   • Pjeset softuere dhe harduere
   • Rrjetet
  • PROJEKT NE TIK
Report abuse
More Maps by This User