My MindMap(1) Mind Map
 
 
 
 

My MindMap(1) - Mind Map

2 years ago by: Glaiden
 
 
 • Histori
  • Mesimi 1.1
   • Ndarja e Historise
    • Antikiteti
    • Moderne 
     • Idea
    • Mesjeta
    • Bashkohore
   • Parahistoria 
    • Paleoliti
    • Mezolit
    • Neolit
   • Ekonomia
    • Ndarja e klasave
    • Bujqesia
    • Burimet tokesore
  • Mesimi 1.2
   • Greqia Antike
    • 800 p.e.s
     • Idea
    • Zhvillimi Kulturor 
    • Lindja klasave
   • Mjedisi
    • 80% malor-kodrinor
    • Bregdet i thyer
    • Tokat bujqesore
   • Ekonomia
    • Tregtia
    • Vreshtaria
     • Tregtia
    • Blegtoria
  • Mesimi 1.3
   • Athina 
    • Qytet-shtet bregdetar Bazohej tek tregtia
     • Vreshatria
    • Ne shek IV pr.k  popullsia ndahej: 1) njerz te lire dhe skllaveri
    • Njerzit e lire ndahen ne :  1)aristrokaci  dhe 2) demos
   • Sparta
    • Gadishulli i Poloponezit
    • Ekonomia mbeshtetej ne bujqesi
    • Qytet-shtet i prapambetur
    • Nuk ekizistonte prona private
     • Idea
Report abuse
More Maps by This User