Ndërtimi dhe funksioni i kompjuterit - Mind Map

Ndërtimi dhe funksioni i kompjuterit Mind Map
 
 
 
 

Ndërtimi dhe funksioni i kompjuterit - Mind Map

1 years ago by: ersacereni13
 
 
 • Ndërtimi dhe funksioni i kompjuterit
  • Ç'është kompjuteri ?
  • Pjesët përbërëse të kompjuterit
   • Ekrani
   • Tastiera dhe mausi
   • Altoporlantët, kufjet, mausi
   • Printeri, skaneri, kamera
   • Kasa
   • Ushqyesi
   • Proçesori
   • Modemi
   • Karta bazë
   • Karta grafike
   • Karta e rrjetit
   • Hard Disku
   • CD dhe DVD
   • Memoria
  • Pajisjet hyrëse dhe dalëse
  • Funksioni i kompjuterit
Report abuse
More Maps by This User