Ndertimi dhe funksioni i kompjuterit - Mind Map

Ndertimi dhe funksioni i kompjuterit Mind Map
 
 
 
 

Ndertimi dhe funksioni i kompjuterit - Mind Map

1 years ago by: arbritanushi9
 
 
o
 • Ndertimi dhe funksioni i kompjuterit
  • Ceshte kompjuteri?
   • Kompjuter quajmë një mekanizëm të automatizuar i cili transformon një njësi impulsive në një tjetër ose krijon një njësi të re .
  • Pjeset perberse te kompjuterit?
   • Ekrani
   • Tastiera dhe mausi
   • Kasa
   • Ushqesi
   • Altropolantet,kufjet,mikrofoni
   • Printeri,skaneri,kamera
   • Karta baze
   • Procesori
   • Memoria
   • Hard Disku
   • Karta grafike
   • Modemi
  • Funksionet e tij.
   • Funksionet themelore të kompjuterit janë :
    • Proqesimi I të dhënave
    • Ruajtja e të dhënave
    • Bartja e të dhënave
    • Kontrolli
Report abuse
More Maps by This User