Njeriu avancon teknologjin apo teknologjia njeriun - Mind Map

Njeriu avancon teknologjin apo teknologjia njeriun Mind Map
 
 
 
 

Njeriu avancon teknologjin apo teknologjia njeriun - Mind Map

1 years ago by: Dorian Shyra
 
 
 • Njeriu avancon teknologjine ,apo teknologjia njeriu
  • Teknologjia
   • Teknologjia eshte nje koncept i gjere qe merret me aplikimin e njohurive per veglat dhe profesionet,ne funksion te kontrollimit dhe pershtatjes te rrethanave ne ambjentin jetesor ne perputhje me nevojat e tij
  • Lidhja e njeriut me teknologjinë
   • Zhvillimi i hovshem i teknologjise dhe avancimi i saj ka bere qe njeriu ti afrohet dhe te jet me prane saj
  • Teknologjia është kthyer tashmë në domosdoshmëri për pjesën dominuese të shoqërisë, kryesisht për pjesën më aktive të saj. Sistemi arsimor, ai shëndetësor, komunikacioni, transporti, çdo hallkë e ekonomisë, janë sot të varura thuajse plotësisht nga instrumente të teknologjisë, çka padyshim ka sjellë benefite në çdo sektor ku është aplikuar.
   • Idea
  • Rendesia e teknologjis tek njeriu
  • Dëmet e teknologjisë
   • Përdorimi i madh i kompjuterit nuk ka dal të jetë gjithmonë fatlumë për njeriun
Report abuse
More Maps by This User