Njeriu avancon teknologjine apo teknologjia njeriun - Mind Map

Njeriu avancon teknologjine apo teknologjia njeriun Mind Map
 
 
 
 

Njeriu avancon teknologjine apo teknologjia njeriun - Mind Map

2 years ago by: Aqif
 
 
 • Njeriu avancon teknologjine apo teknologjia njeriun
  • teknologjia
   • Teknologjia është një koncept i gjerë që merret me aplikimin e njohurive për veglat dhe profesionet, në funksion të kontrollimit dhe përshtatjes së rrethanave në ambientin jetësor në përputhje me nevojat e tij.
  • lidhja e njeriut me teknologjine
  • Zhvillimi i hovshëm i teknologjisë dhe avancimi i saj ka bërë që njeriu t’i afrohet dhe të jetë më pranë saj.
  • arritjet e fundit ne teknologji
  • rendesia e teknologjise ne cdo periudhe kohore
  • Përdorimi i mjeteve nga njerëzit e hershëm ka qenë pjesërisht një proces i zbulimit dhe të evolucionit.
  • Rendesia e teknologjise tek njeriu
  • Teknologjia ne ditet e sotme eshte bere shume e rendesishme saqe njeriu eshte i varur prej saj
Report abuse
More Maps by This User