Përdorimet e TIK Mind Map
 
 
 
 

Përdorimet e TIK - Mind Map

1 years ago by: Rezarta
 
 
 • Përdorimet e TIK
  • Fusha e edukimit
   • Prezantim i projekteve
    • Idea
    • Idea
   • kuptohet me lehte mesimi
    • Idea
   • Pergatiten raporte e detyra
    • Idea
  • Fusha e shkences
   • kryejne analiza
    • Idea
   • Mbledhja e rezultateve te eksperimenteve
   • Parashikimi i fatkeqsive natyrore
  • Fusha e mjekësisë
   • Teste diagnostikuese
    • Idea
   • Monitorim i gjendjes se pacientit
    • Idea
   • Ruajtja e te dhenave
  • Fusha e industrisë/biznesit
   • Analiza te te dhenave dhe marrje vendimesh
    • Idea
   • Ndihmon stafin dhe klientet
    • Idea
  • Fusha e multimedias
   • efekte speciale per filma
   • kompozime muzikore
   • Prodhimin e lojerave argetuese
Report abuse
More Maps by This User