Paisjet periferike1 - Mind Map

Paisjet periferike1 Mind Map
 
 
 
 

Paisjet periferike1 - Mind Map

3 months ago by: Jetmira Kuka
 
 
 • Paisjet periferike
  • Paisjet hyrese
   • Paisjet hyrese marrin informacione te cilat transformohen ne menyre qe te perdoren nga makina dhe transferohen ne memorien qendrore.
   • Disa paisje hyrese jane
    • kamera
    • tastiera
    • mausi
    • aparati fotografik
    • etj...
  • Paisjet dalese
   • Disa paisje dalese jane
    • monitori
    • bokset
    • kufjet
    • printeri
    • etj...
   • Paisjet dalese nxjerrin ne nje forme te kuptueshme nga perdoruesit rezultatet e llogaritura nga memorja qendrore.
  • Paisjet hyrese-dalese
   • Marrin dhe japin te dhena ne te dy drejtimet.
    • Paisjet e ruajtjes se informacionit
     • hard disku i jashtem
     • CD
     • DVD
     • USB
     • etj...
    • Modemi
Report abuse
More Maps by This User