pajisjet hyrese dalese - Mind Map

pajisjet hyrese dalese Mind Map
 
 
 
 

pajisjet hyrese dalese - Mind Map

1 years ago by: sava
 
 
 • Pajisjet hyrese\dalese
  • Pajisje hyrese
   • ,touchpad,mikrofoni,mausi,tastiera,webcam
  • pajisje dalese
   • monitori,printeri,projektori,altoparlantet,headset,kufjet,usb,CDetj.
  • Hyrese dhe dalese
   • marin dhe japin te dhena ne te dy drejtimet .Vecojme dy grupe:pajisje te ruajtjes se informacionit dhe modemi
Report abuse
More Maps by This User