Pajisjet Periferike - Mind Map

Pajisjet Periferike Mind Map
 
 
 
 

Pajisjet Periferike - Mind Map

3 years ago by: klejmi
 
 
 • Pajisjet Periferike
  • Pajisjet hyrese
   • Marrin informacione (programe os te dhena),te cilat transformohen ne menyre qe te perdoren nga makina dhe te transferohen ne memorien qendrore.
    • Mousi
    • Tastiera
     • Idea
     • Idea
    • Skaneri
    • Kamera
  • Pajisjet dalese
   • Nxjerrin ne nje forme te kuptueshme nga perdoruesit rezultatet e llogaritura nga memoria qendrore.
    • Monitori
    • Bokset
    • Kufjet
    • Printeri
  • Pajisjet Hyrese-dalese
   • Marrin dhe japin te dhena nga te dy drejtimet
    • Pajisjet e ruajtjes se informacionit
     • Hard disku i jashtem
      • Idea
      • Idea
     • CD/DVD
     • USB
    • Modemi
    • Touch screen
    • Fax
Report abuse
More Maps by This User