Platformat e google 123 - Mind Map

Platformat e google 123 Mind Map
 
 
 
 

Platformat e google 123 - Mind Map

29 days ago by: Nesa Deri
 
 
 • Platformat e google
  • Gmail
   • •Gmail është pjesë për shërbime të postës elektronike ofruar nga korporata Google Inc.
    • Mundeson edhe platformen google meet
  • Google Classroom
   • Me Google Classroom studentët mund t'u bashkohen klasave të ndryshme në kohë të dëshiruar duke kursyer kohë për t'u përqëndruar në të mësuarit.
    • Mundeson edhe platformat google sheets , google drawings , google slides dhe g. docs
  • Google Forms
   • Mundeson formimin e pyetesoreve online
  • Google shooping
   • mundeson blejren e produkteve te ndryshme online
  • Google books
   • Mundeson leximin e librave te ndryshem , me ane te google
  • etj
   • kemi platforma , website te llojllojshme qe nuk eshte e mundshme mi permendur krejt jane : google arts & culture, google flights , google news , google schloar , google assistant e shume te tjera
  • Google finance
   • eshte Website qe fokusohet ne biznes dhe ne lajme lidhur me financa e kontrolluar nga google
  • Youtube
   • është një faqe interneti që konsiston në shpërndarjen e videove te llojllojshme
  • Google images
   • Google images eshte platforme e google qe mundeson me kerku , gjete etj cdo lloj foto qe deshirojme
  • Google
   • Google është një motor kërkimi që përpunon rrjetin dhe mund te gjejë pamje, foto, newsgroup, lajme, harta dhe video dhe mund të mbajë një kopje të të gjithe faqeve qe ajo njeh.
  • Punoi : nesa deri 11A
Report abuse
More Maps by This User