Project Management(1) - Mind Map

Project Management(1) Mind Map
 
 
 
 

Project Management(1) - Mind Map

3 years ago by: Anjeza
 
 
 • Perpunimi i Informacionit
  • software
   • software te sistemit
   • software te aplikacioneve
   • software ndihmese
  • software te sistemit
   • sistemi i operimit
    • eshte nje program qe vepron si nje nderfaqe ndermjed perdoruesit dhe kompjuterit.
   • kompilatori
    • eshte perkthyes gjuhe qe perkthen gjuhen e nivelit te larte ne gjuhe makine.Ai konverton dhe raporton gabimet .Programi quhet program objektiv
   • interpretuesi
    • Konverton gjuhet e nivelit te larte ne gjuhe makine .Eshte me i vogel se kompilatori
   • assembler
    • Gjuhen assembler e kthen ne gjuhe makine
  • software te aplokacioneve
   • Jane programe te gatshme te prodhuara nga persona dhe kompani per perdorime te ndryshme
   • word i mocrosoft office latex excel i mocrosoft office accses i mocrosoft office
    • Disa lloje jane :
  • Software ndihmese
   • Ndihmojne kompjuterin per te kryer funksionet e mirembajtjes si : backup i diskut skanimi pastrimi i viruseve etj.Keto software sigurojne funksionimin normal te kompjuterit
Report abuse
More Maps by This User