punimi Mind Map
 
 
 
 

punimi - Mind Map

11 months ago by: qendresa
 
 
 • Krijimi i nje nenshkrimi ne Word apo Excel
  • 2. Në menynë qe shfaqet zgjidhni Microsoft Office Signature Line
  • 3.Hapet dritarja dialoguese. Signature Setup dhe aty plotësoni rubrikat me informacionin e llojit: emri,titulli,adresa e email-it të nënshkruesit . Këto të dhëna shfaqen posht linjës së nënshkrimit
  • 4.Në dokument shfaqet një kuti,ku në vendin e X do të shtohet nënshkrimi digjital. Klikoni vijën me butonin e djathtë të mouse-it dhe zgjidhni opsionin Sign nga lista e menusë që shfaqet :
   • • Për një version te printuar të nenshkrimit shkruani emrin brenda kutisë te X-i
   • • Për të zgjedhur një imazh të nënshkrimit të shkruar, zgjidhni Select Image.Më pas zgjidhni skedarin dhe klikoni Select
   • • Për të shtuar një nënshkrim të shkruar me dorë, shkruani emrin me dorë duke përdorur funksionin Inking
  • 1.Hapni dokumentin dhe poziciononi kursorin e miut ne zonen ku do te krijoni linjen e nenshkrimit.Ne tabelen insert,grupi Text,opsioni Signature Line
  • Per te krijuar nenshkrimin digjital duhet te ndiqni disa hapa
   • Idea
Report abuse
More Maps by This User