Qasje Mind Map
 
 
 
 

Qasje - Mind Map

3 years ago by: HilersaHoxha
 
 
qasje
 • Qasje
  • Romantizmi shqiptare
   • Identiteti dhe kultura kombetare
   • Tipari dallues i romantizmit shqiptar
   • Tiparet e ngjashme te romantizmit
   • Ndikimi i letersise arbereshe
   • Elementi i folklorit
  • Jeronim De Rada
   • Mesimet a para
   • Kolegji dhe vepra e pare
   • Interesimi ndaj krijimtarise popullore
   • Studimet e larta dhe kauzat qe mbrojti
   • Lidhje te rendesishme
   • Kontibuti letrar dhe gjuhesor
   • Vitet e fundit
   • Krijimtaria
  • Analize e vepres:Kenget e Milosaos
   • Sruktura
   • Subjekti
    • Idea
    • Idea
    • Idea
   • Vleresime
   • Vlerat dhe stili
  • Fragmenti:Kenget e Milosaos
   • Idea
  • Fragmenti:Kenget e Milosaos
   • Idea
  • Fragmenti:Kenget e Milosaos
  • Naim Frasheri
   • Femijeria
   • Formimi kulturor
   • Kthimi ne atdhe
   • Lindja e vepres"Histori e Skenderbeut".
   • Veprimtaria patriotike dhe mergimi
   • Veprat e para
   • Formimi i personalitetit letrar
   • Tiparet e vepres naimiane
  • Analize e vepres:Lulet e veres.
  • Fragment:Atdheu
  • Fragment:Fyelli
  • Fragment:Lulja
  • Realizmi
   • Kushet historike dhe shoqerore te lindjes dhe te zhvillimit te realizmit
   • Tiparet dhe parimet e letersise realiste
   • Perfaqesuesit kryesore te realizmit
   • Gjinite dhe llojet letrare
  • Honore de Balzak
   • Femijeria e palumtur
   • Vendimi per tu bere shkrimtar
   • Balzaku biznesmen
   • Futja ne jeten parisiane
   • Te shkruarit si pune
   • Fillimi i fames
   • Lindja e "Komedise Njerezore"
   • Balzaku si personazhet e tij
   • Pushteti i parase
   • Struktura
   • Jeta permes librave
   • Idete dhe tematika
   • Realizmi vizionar
   • Risite e Balzakut dhe tipare thelbesore te krijimtarise se tij
   • Tipi dhe personazhi
   • Personazhe me nje ide fikse
   • Personzhe te krijuara nga Balzaku
   • Realiteti francez ne vepren e Balzakut
   • Muze i gjalle i nje shekulli
   • Balzaku,mjeshter i realizmit evropian
   • Mendimi kritik per Balzakun
  • Analize e vepres:Xha Gorioi
   • Gur themeli ne krijimtarine e Balzakut
   • Nje drame sociale per xhunglen parisiane
   • Perjashtimi i provincialit ne qytet
   • Temat dhe linjat e romanit
  • Fragment:Pensioni i zonjes Voker
  • Fragment:Nje djalosh pa pervoje
  • Fragment:Agonia e xha Gorioit
Report abuse
More Maps by This User