Rrezatimi diellor☀️ - Mind Map

Rrezatimi diellor☀️ Mind Map
 
 
 
 

Rrezatimi diellor☀️ - Mind Map

1 years ago by: Uendi
 
 
 • Rrezatimi diellor☀️
  • Faktoret qe ndikojne ne sasine e energjise diellore qe vjen ne siperfaqen e Tokes
   • Madhesia e kendit te renies se rrezeve diellore
   • Gjatesia e dites
   • Ekspozimi dhe pjerresia e shpateve
   • Gjendja e atmosferes
   • Lloji i truallit
  • Llojet e rrezatimit diellor
   • Rrezatimi i drejtperdrejtes
   • Rrezatimi i shperndare
   • Rrezatim i përgjithshëm
   • Rrezatim i thithur
   • Rrezatim i reflektuar
   • Bilanci i rrezatimit diellor
  • Dobësimi i rrezatimit diellor ne atmosferë
   • Dobësimi i rrezatimit diellor qe vjen ne siperfaqen e Tokës, varet nga gjatësia e rruges qe bejne rrezet e Diellit nëpër atmosferë dhe nga shkalla e tejdukshmërisë së ajrit.
  • Bilanci i rrezatimit ne Toke
   • Ndryshimi ndermjet rrezatimit te marrë dhe atij të larguar nga Toka quhet bilanci i rrezatimit.
Report abuse
More Maps by This User