Rrjeti kompjuterik dhe topologjia e rrjeteve - Mind Map

Rrjeti kompjuterik dhe topologjia e rrjeteve Mind Map
 
 
 
 

Rrjeti kompjuterik dhe topologjia e rrjeteve - Mind Map

1 years ago by: ersacereni13
 
 
 • Rrjeti kompjuterik dhe topologjia e rrjeteve
  • Ç'është rrjeti kompjuterik ?
  • Elementët e një rrjeti kompjuterik
  • Topologjia e rrjeteve
  • Llojet e topologjive
  • Kanalet e transmetimit kabllor
  • Kanalet e transmetimit jokabllor
Report abuse
More Maps by This User