Sara Sali Mind Map
 
 
 
 

Sara Sali - Mind Map

2 years ago by: Sara Sali
 
 
 • Mind mapping
  • Eshte nje software
   • Ekzistojne 13 free mind mapping
    • Ne kto mesime ju referohemi Mindomo Online,MindView dhe MindMeister
  • MindMeister dhe Minomo
   • Mundesojne pershtatshmeri ne vendosjen e degeve
   • MindMeister eshte aplikacion per smartphone
  • Mindomo ONLINE dhe MindView
   • jane versione qe gjenden ne deskop PC dhe MAC
  • Perdorimet
   • Per krijimin e diagrameve vizuale
   • Per hartat konceptuale
    • eshte cilesuar si metode vertet efikase ne krahasim me paraqitjen grafike
   • Per te treguar lidhjen midis ideve dhe informacioneve
  • Krijon diagrame te cilet perdoren per te prezantuar vizualisht
  • Si nje menyre efikase dhe teper e thjeshte ne perdorim te gjithe mund te perdorin Mind mapping
   • Nese nuk e ke nje adrese ne Mind mapping ateher kliko
Report abuse
More Maps by This User