save-1 Mind Map
 
 
 
 

save-1 - Mind Map

1 years ago by: fabio
 
 
majlinda.prendi@yahoo.com.pk
 • Njeriu avancon teknologjine apo teknologjia njeriun
  • Perdorimi i mjeteve nga njerzit e hershem ka qene pjeserisht nje proces i zbulimit dhe te evolucionit
  • Idea
  • Idea
  • Teknologjia ne ditet e sotme eshte bere shume e rendesishme saqe njeriu eshte i varur prej saj
   • Idea
  • Evolucioni i njeriut nder vite me teknologjine
   • Idea
   • Idea
   • Idea
Report abuse
More Maps by This User