Semundjet autoimune - Mind Map

Semundjet autoimune Mind Map
 
 
 
 

Semundjet autoimune - Mind Map

1 years ago by: Marsja
 
 
  • Semundjet autoimune
    • Sistemi yne imunitar eshte shume efektiv per mbrojtjen ndaj semundjeve te ndryshme infektive
    • Limfocitet u pergjigjen vetem qelizave ''te huaja'' qe futen ne nje trup, ato njohin qeliza si ''te vetes'' dhe nuk formojne antitrupa kunder tyre
    • Semundjet qe jane pasoje e ketij keqfunskionimi te sistemit imunitar quhen semundje autoimune.
Report abuse
More Maps by This User