Sistemet e qarkullimit te gjakut - Mind Map

Sistemet e qarkullimit te gjakut Mind Map
 
 
 
 

Sistemet e qarkullimit te gjakut - Mind Map

1 years ago by: Marsja
 
 
 • Sistemet e qarkullimit te gjakut
  • 2 funskione
   • te transportoje gaze dhe ushqim
   • ka funksion mbrojtes (mbron organizmin nga mikrogjalesat)
  • Perbehet nga 3 elemente
   • enet e gjakut
    • Idea
   • zemra
   • gjaku
  • Enet qe hyjne ne zemer: vena
  • Enet qe dalin nga zemra: arterie
   • Idea
  • Shfaqet ne dy menyra
   • i hapur
   • i mbyllur
Report abuse
More Maps by This User