Sistemet e qarkullimit te gjakut1 - Mind Map

Sistemet e qarkullimit te gjakut1 Mind Map
 
 
 
 

Sistemet e qarkullimit te gjakut1 - Mind Map

1 years ago by: Marsja
 
 
 • Sistemet e qarkullimit te gjakut
  • Ka dy funksione
   • te transportoje gaze dhe ushqim
   • mbron organizmin nga mikrogjallesat
  • Perbehet nga 3 elemente
   • enet e gjakut
   • zemra
   • gjaku
  • Shfaqet ne dy menyra
   • i hapur
   • i mbyllur
  • Dy lloje enesh
   • ene qe dalin nga zemra (arterie)
   • ene qe hyjne ne zemer (vena)
Report abuse
More Maps by This User