Sistemi imuitar; antigjeni dhe antikopi - Mind Map

Sistemi imuitar; antigjeni dhe antikopi Mind Map
 
 
 
 

Sistemi imuitar; antigjeni dhe antikopi - Mind Map

1 years ago by: Marsja
 
 
 • Sistemi imuitar; antigjeni dhe antikopi
  • Antigjeni
   • proteine qe ndohet ne mur te bakterit
  • Antikop
   • proteine ne forme Y e perbere nga 4 vargje polipepdite
Report abuse
More Maps by This User