Social Media Marketing - Mind Map

Social Media Marketing Mind Map
 
 
 
 

Social Media Marketing - Mind Map

2 years ago by: NINI
 
 
Një skemë e cila tregon disa nga funksionet dhe rolet që luan marketingu i një produkti apo biznesi në rrjete sociale.
 • SOCIAL MEDIA MARKETING
  • SHITJE
   • Në bazë të klikimeve që ti si biznes merr në rrjete sociale, ke përfitim në produktet e tua dhe në sasinë e shitjes së produktit. Sa më shumë klikime, aq më shumë interes ka nga audienca për atë produkt, aq më shumë shitje do të kemi si rrjedhojë. Por sigurisht nëse produkti justifikon çmimin e vendosur.
  • INFLUENCIMI
   • Rrjetet Sociale përdoren nga më shumë se 3.2 miliard persona, pra gati sa gjysma e popullësisë, ndërkohë që programacioni televiziv shikohet vetëm nga 1.9 miliard persona, të cilët kanë në pronësi një TV Set.
    • Përdoruesi tregon interes.
    • Produkti reklamohet në mënyrën më të mirë.
    • Sa më shumë impakt tek disa, aq më shumë shpërndarje të informacionit mbi produktin në rrjet, aq më shumë shitje.
   • Sot mënyra më e përdorur e shopping-ut është ajo "online" -- Faktor ky i cili e bën influencimin e "social media marketing",mbi fushën e biznesit akoma edhe më të madh, me një efektshmëri të lartë.
  • BASHKËPUNIMI ME FIRMA TË NDRYSHME
   • "Tërheqja e Investitorëve" me "Bashkëpunimin me Firma të Ndryshme" kanë një lidhje të drejtpërdrejtë, gjaithashtu dhe me "Social Media Marketing".
    • Sa më shumë bashkëpunime të ketë një biznes me firma të tjera, sa më të reklamuara në rrjete këto bashkëpunime, aq më shumë kredibilitet ka biznesi.
    • Sa më shumë bashkëpunime dhe pjesmarrje investitorësh, aq më i lehtë integrimi drejt të qënurit "një nga bizneset më të suksesshme".
    • Sa më i detajuar të paraqitet produkti në rrjet dhe sa më shumë review të ketë nga blerës të ndryshëm, pasohet nga vërtetësia e produktit. Pra evidentojmë fare lehtë se nuk kemi të bëjmë me një produkt fals dhe reklamim social-jo të vërtetë.
  • TËRHEQJA E INVESTITORËVE
Report abuse
More Maps by This User