Studying a Country - Mind Map

Studying a Country Mind Map
 
 
 
 

Studying a Country - Mind Map

2 years ago by: naco
 
 
jkjgkhjkk
 • Karolina e Veriut
  • The people
   • Popullsia
   • Grupe te ndryshme
   • Industrite dhe profesionet
   • Rajonet e medha
   • Gjuhet me te folura
  • Vend
   • Topografia
   • Vendet me rendesi te madhe
   • Kafshet dhe bimet e rendesishme
  • Historia
   • Kur dhe si u zbulua vendi?
   • Arritjet e medha
   • Luftrat e medha
  • Qeveria
   • Kryeqyteti
   • Forma e qeverisjes
   • Drejtusit me te medhenj
   • Flamuri
Report abuse
More Maps by This User