Te drejtat e femijeve1 - Mind Map

Te drejtat e femijeve1 Mind Map
 
 
 
 

Te drejtat e femijeve1 - Mind Map

3 months ago by: Desara Porja
 
 
 • Te drejtat e femijeve
  • Liria e :
   • Mendimit
   • Shprehjes se fjales
  • E drejta per mbijetetese
  • E drejta per zhvillim sa me te plote
  • E drejta per mbrojtjen nga abuzimi dhe shfrytezimi
  • E drejta per te pasur nje:
   • Familje
   • Kulture
   • Shoqeri
  • Mbrojtja e jetes private
  • Te drejten per sherbime shendetsore dhe mjekesore
Report abuse
More Maps by This User