Teknologjia e komunikimit dhe informacionit - Mind Map

Teknologjia e komunikimit dhe informacionit Mind Map
 
 
 
 

Teknologjia e komunikimit dhe informacionit - Mind Map

3 years ago by: alinsa
 
 
 • teknologjia e komunikimit dhe informacionit
  • RRJETI Kompjuterik
   • Server
   • File server
    • Idea
   • Workstation
   • NIC
   • Paisja Hub
   • Kanalet e transmetimit
  • Topologjia e rrjeteve
   • Topologjia Bus
   • Topologjia Star
   • Topologjia Ring
   • Topologjia Mesh
   • Topologjia Tree
   • Topologjia hibride
    • Rrejti yll-unaze
    • Rrjeti yll-magjistral
  • Kanalet e transmetimit
   • Kanalet e transmetimit kabllor
    • STP,UTP,Fiber optike
    • Koaksiale, E ciftezuar
   • Kanalet e transmetimit jokabllor
    • WIRLESS
     • Kanalet kryesore per transmetimin WIRLESS:valet radio ,mikrovalet, rrezet infra te kuqe ,bluetooth.
  • Zgjidhja e problmeve ne kompjuter.
  • RUAjTJA E TE DHENAVE (BACk-UP)
   • Back -up ne cloud
   • Ruajtja e programeve
   • Ruajtja e kopjes se skedareve
  • software
   • Software te sistemit
   • Software te aplikacioneve
  • HARDWARE
   • Pajisjet periferike
   • Pajisjet hyrese
   • Pajisjet dalese
   • Pajisjet hyrese dhe dalese
Report abuse
More Maps by This User