thënie frymëzuese nga gra që guxojnë - Mind Map

thënie frymëzuese nga gra që guxojnë Mind Map
 
 
 
 

thënie frymëzuese nga gra që guxojnë - Mind Map

3 years ago by: Ilektra Ksera
 
 
 • Thënie frymëzuese nga gra që guxojnë
  • “Nëse kërkon vetëm fjalë, pyet një burrë; nëse kërkon vepra, pyet një femër.”-Margaret Thatcher, politikane
  • Një grua është si një bustinë çaji- ti asnjëherë nuk e di sa e fortë është ajo deri sa e vendos në ujë të nxehtë.”- Eleanor Roosevelt, politikane, aktiviste
  • Unë jam e fortë, jam ambicioze dhe e di shumë mirë se çfarë dua. Nëse kjo nuk të pëlqen, atëherë punë për ty.”- Madonna, këngëtare
  • “Një femër që i dëgjohet zëri, përkufizohet si një femër e fortë.”- Melinda Gates, filantropiste
  • “Adhuroj të shoh një vajzë të re e cila del jashtë dhe e kap botën nga jaka e xhaketës. Jeta është e poshtër. Ti duhet të përpiqesh dhe të triumfosh.”- Maya Angelou, shkrimtare
   • Idea
   • Idea
   • Idea
   • Idea
  • “Feministe është kushdo që njeh dhe vlerëson barazinë dhe vlerat si të femrave dhe të meshkujve.”-Gloria Steinem, feministe, gazetare, aktiviste politike dhe sociale
  • “Kur një burrë jep opinionin e tij, ai është burrë. Kur një femër jep opinionin e saj, ajo është e përdalë.”- Bette Davis, aktore
  • “Shpresoj që prindërit e vajzave të vogla do i shikojnë ato dhe do thonë, “Po, femrat munden.”- Dilma Rousseff, presidentja e parë grua e Brazilit
  • “Pyetja nuk është kush do më lejojë mua, por kush do më ndalojë.”- Ayn Rand, shkrimtare
  • “Femrat janë arkitektet e vërteta të shoqërisë.”- Harriet Beecher Stowe, shkrimtare
Report abuse
More Maps by This User