TIC Mind Map
 
 
 
 

TIC - Mind Map

3 years ago by: muhamed
 
 
 • TIK
  • Teknologjia e informacionit ne sherbim te njeriut
   • Perdorimet e TIK-ut
   • Parimet organike
  • Pajisjet hyrese dhe dalese
   • Llojet e memories
   • Pajisjet periferike
  • Terminologjia dhe funksjonimi i kompjuterit
   • Funksionenet e kompjuterit
   • Procesori
   • Memoria
  • Rrjeti kompjuterik
   • Rrjeti kompjuterik
   • Elementet baze
   • Perparesite dhe mangesite
  • Ruajtja e te dhenave
   • Njohja me Backup-in
   • Ruajtja e programeve
  • Rendesia e ruajtjes se informacinot
   • Kodifikimi i nformacionit
   • Perpunimi i nformacionit
   • Siguria e informacionit
  • Kanalet e transmetimit
   • Trnsmetimi kabllor
   • Transmetimi jo kabllor
  • Topologjia e rrjeteve
   • Topologjia Bus
   • Topologja Star
   • Topologjia Ring
   • Topologjia Mesh
   • Topologjia Tree
  • Llojet e rrjeteve
   • Klasifikimi sipas madhesise se mbulimit
   • Klasifikimi sipas arkitekture
  • Zgjidhja e problemeve ne kompjuter
   • Teknikat e zgjidhjes se problemeve
Report abuse
More Maps by This User