TIK 101 Mind Map
 
 
 
 

TIK 101 - Mind Map

3 years ago by: bubi
 
 
 • TIK 10 (kapitulli 1)
  • Teknologjia e infotmacionit ne sherbim te njeriut
  • Rendesia e ruajtjes se informacionit
  • Terminologjia dhe funksionimi i PC
  • Paisjet hyrese,dalese dhe ato te ruajtjes se informacionit
  • Ruajtja e te dhenave(Backup)
  • Rrjeti kompjuterik
  • Llojet e rrjeteve
  • Topologjia e rrjeteve
  • Kanalet e transmetimit
  • Zgjidhja e problemeve ne PC
Report abuse
More Maps by This User