TIK Mind Map
 
 
 
 

TIK - Mind Map

2 years ago by: Juli Ligaj
 
 
 • TIK
  • Teresia e mjeteve kompjuterike qe sherben per te mbledhur ruajtur dhe perpunuar informacionin
   • Fusha e edukimit
   • Fusha e shkences
   • Fusha e mjeksis
   • Fusha e industris
   • Fusha e multimedias
   • Te tjera
   • Ergonomi
  • Rendesia e ruajtjes se informacionit
   • Kodifikimi i informacionit
   • Aktivitet
   • Njesit matese
   • Perpunimii informacionit
   • Software te info
   • Software ndihmese
   • Siguria e informacionit
  • Terminologjia dhe funksioni i kompjuterit
   • F. e kompjuterit
   • Procesori
   • Memoria
  • Paisjet hyrese dhe dalese te kompjuterit
   • Paisjet periferike
   • Paisjet hyrese
   • Paisjet dalese
   • ADSL2
   • Memoriet
    • RAM
    • ROM
    • FLASHDISK
    • Memoriet optike
    • Memoriet magnetike
   • Backup
    • Cloud
  • Llojet e rrjeteve kompjuterik
   • PAN
   • LAN
   • MAN
   • WAN
  • Rrjeti kompjuterik
   • NIC
   • HUB
   • Switch
   • Workstation
   • Kanalet e transmetimit
    • Me kabell
     • Twisted
     • F Optike
    • Wireless
     • Microwave
     • Rrezet infra te kuqe
     • WI FI
     • Bluetooth
   • Server
  • Zgjidhja e problemeve ne kompjuter
   • Teknikat e zgjidhjes se problemeve gjate punes ne kompjuter
   • Rendesia e mirmbatjes se kompjuterit
   • Problemet kompjuterike
   • Situata te ndryshme
   • Kompjuteri fillon ne safe mode
  • Topologjia e rrjeteve
   • BUS
   • RING
   • STAR
   • Mesh
   • Hibride
   • Tree
Report abuse
More Maps by This User