Topologjia1 Mind Map
 
 
 
 

Topologjia1 - Mind Map

1 years ago by: irikli
 
 
 • Topologjia
  • Bus
   • Perparsite
    • eshte e lehte per tu instaluar
   • Mangesite
    • nese kablloja kryesore peson demtimi gjithe sistemi ndalon
  • Star
   • Perparsite
    • eshte e lehte per te shtuar ose hequr pajisje
   • Mangesite
    • kerkon shume kabllo
     • Idea
  • Ring
   • Perparesite
    • numri i kabllove qe nevoiten eshte i vogel
   • Mangesite
    • shtimi ose heqjae nje paisjeje/kompjuteri do te thote riinstalim dhe ndryshim i te gjitha kabllove
  • Mesh
   • Perparesite
    • eshte rrjet i sigurte
   • Mangesite
    • ka kosto te larte per instalim
     • Idea
Report abuse
More Maps by This User